Bog & idéTina Hjortshøj

Bøger skrevet af Tina Hjortshøj

Læs mere om Tina Hjortshøj
1 produkter
1 produkter
Den styrkede pædagogiske læreplan
Den styrkede pædagogiske læreplanFelicia Lillelund
569,95 DKK
Paperback
(0)
Den styrkede pædagogiske læreplan

Mere om Tina Hjortshøj

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Tina Hjortshøj. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hjortshøj.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Excellens i advokatbranchen - personlige virkemidler til succes" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Tina Hjortshøj

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Tina Hjortshøj hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Tina Hjortshøj fås i flere formater. Hjortshøjs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den styrkede pædagogiske læreplan" af Tina Hjortshøj

Hos Bog & idé er "Den styrkede pædagogiske læreplan" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo Forlag.

Tina Hjortshøj "Den styrkede pædagogiske læreplan"

Det er muligt at købe Tina Hjortshøjs "Den styrkede pædagogiske læreplan" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Hjortshøj