Bog & idéTina Holck

Bøger skrevet af Tina Holck

Læs mere om Tina Holck
1 produkter
1 produkter
Logistik og supply chain management i virksomheden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Logistik og supply chain management i virksomhedenTina Holck
476,96 DKK
Hæftet
(0)
Logistik og supply chain management i virksomheden

Mere om Tina Holck

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Tina Holck. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Holck.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Logistik i virksomheden" udgivet af Akademisk Forlag - "Logistik i virksomheden" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Mere om Tina Holcks bøger

Tina Holck har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Tina Holck kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Holck er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Logistik i virksomheden" af Tina Holck

Det er muligt at købe Tina Holcks "Logistik i virksomheden" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

"Logistik i virksomheden" af Tina Holck

"Logistik i virksomheden" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Holck