Bog & idéTina Læbel

Bøger skrevet af Tina Læbel

Læs mere om Tina Læbel
6 produkter
6 produkter
Kina
KinaTina Læbel
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Kina
PULS 2. klasse, lærervejledning
PULS 2. klasse, lærervejledningMalene Grandjean
1169,95 DKK
Bog
(0)
PULS 2. klasse, lærervejledning
PULS 2. klasse, grundbog
PULS 2. klasse, grundbogMalene Grandjean
289,95 DKK
Indbundet
(0)
PULS 2. klasse, grundbog
Affald
AffaldTina Læbel
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Affald
PULS 1. klasse, lærervejledning
PULS 1. klasse, lærervejledningMalene Grandjean
1169,95 DKK
Hæftet
(0)
PULS 1. klasse, lærervejledning
PULS 1. klasse, grundbog
PULS 1. klasse, grundbogMalene Grandjean
289,95 DKK
Indbundet
(0)
PULS 1. klasse, grundbog

Mere om Tina Læbel

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Tina Læbel. På listen nedenfor ser du de seneste af Læbels udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Snegle" udgivet af Gyldendal - "Kina" i serien "Faktisk!" udgivet af Gyldendal - "PULS 2. klasse, lærervejledning " i serien "PULS - natur/teknik" udgivet af Gyldendal - "Affald" i serien "Faktisk!" udgivet af Gyldendal - "PULS 2. klasse, grundbog" i serien "PULS - natur/teknik" udgivet af Gyldendal - "PULS 1. klasse, grundbog" i serien "PULS - natur/teknik" udgivet af Gyldendal - "PULS 1. klasse, lærervejledning" i serien "PULS - natur/teknik" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tina Læbel

Tina Læbel har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Læbels bøger fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Læbel skrevet i serier, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tina Læbels "Snegle"

Det er muligt at købe Tina Læbels "Snegle" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Kina" af Tina Læbel

Hos Bog & idé er "Kina" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Faktisk!". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Læbel