Bog & idéTina Nielsen

Bøger skrevet af Tina Nielsen

Læs mere om Tina Nielsen
1 produkter
1 produkter
Filur. Min egen bog
Filur. Min egen bogTina Nielsen
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Filur. Min egen bog

Mere om Tina Nielsen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Tina Nielsen. På listen nedenfor ser du Nielsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Etablering og finansiering i landbruget" udgivet af Landbrugsforlaget. Videncentret for Landbrug - "At turde drømme om Le Mans" udgivet af Lubilu - "Filur. Samlepakke" udgivet af Gyldendal - "Filur. Sampak. 20 stk. + vejledning" i serien "Filur" udgivet af Gyldendal - "Filur. Min egen bog" udgivet af Gyldendal

Tina Nielsens bøger

Du kan finde fem bøger af Tina Nielsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Tina Nielsen kommer i et udvalg af formater. Tina Nielsen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tina Nielsens "Etablering og finansiering i landbruget"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Nielsen, kan du godt glæde dig. Det er Landbrugsforlaget. Videncentret for Landbrug, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Tina Nielsen "At turde drømme om Le Mans"

Hos Bog & idé er "At turde drømme om Le Mans" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lubilu.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Nielsen