Bog & idéTina Thode Hougaard

Bøger skrevet af Tina Thode Hougaard

5 produkter
5 produkter
Emojis
MMTAENKEPAUSER3FOR120
EmojisTina Thode Hougaard
49,95 DKK
Hæftet
(0)
Emojis
Tænkepauser 73-84
Tænkepauser 73-84Steen Kaargaard Nielsen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tænkepauser 73-84
Emojis
EmojisTina Thode Hougaard
49,95 DKK
EBOG
(0)
Emojis
Emojis
EmojisTina Thode Hougaard
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Emojis
Emojis
EmojisTina Thode Hougaard
49,95 DKK
EBOG
(0)
Emojis

Mere om Tina Thode Hougaard

Tina Thode Hougaard har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hougaards seneste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Tina Thode Hougaards bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tænkepauser 73-84" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Emojis" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Emojis " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Emojis" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Emojis" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Sprog i sociale medier" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Nye medier" i serien "Sprognævnets konferenceserie" udgivet af Dansk Sprognævn - "NyS 46" i serien "Nydanske Sprogstudier" udgivet af Dansk Sprognævn

Bøger skrevet af Tina Thode Hougaard

Der er otte tilgængelige udgivelser af Tina Thode Hougaard hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Tina Thode Hougaard bøger i flere forskellige formater. Tina Thode Hougaard bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tænkepauser 73-84" af Tina Thode Hougaard

Det er muligt at købe Tina Thode Hougaards "Tænkepauser 73-84" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Emojis" af Tina Thode Hougaard

"Emojis" findes på den digitale boghylde som ebog. Hvis du køber "Emojis" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Tænkepauser". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Tina Thode Hougaard