Bog & idéTine Aagaard

Bøger skrevet af Tine Aagaard

Læs mere om Tine Aagaard
2 produkter
2 produkter
Psykologi og sundhedspsykologi
Psykologi og sundhedspsykologiTine Aagaard
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykologi og sundhedspsykologi
Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21
Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21Birgit Kleist Pedersen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21

Mere om Tine Aagaard

Hvis du mangler en bog fra Tine Aagaard, finder du et bredt udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Aagaard.
Bøgerne fra Tine Aagaard tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21" udgivet af Det Grønlandske Selskab - "Menneske" udgivet af Klim - "Nappaateqarluni ulluinnarni inuuneq " i serien "Inussuk" udgivet af Naalakkersuisut

Mere om Tine Aagaards bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Tine Aagaard hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Aagaard fås bare som hæftet. Derudover er bøgerne fra Aagaard skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tine Aagaards "Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21"

"Grønlandsk Kultur - og Samfundsforskning 2020-21" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Det Grønlandske Selskab, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Tine Aagaard "Menneske"

Hos Bog & idé er "Menneske" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Aagaard