Bog & idéTine Bagh

Bøger skrevet af Tine Bagh

Læs mere om Tine Bagh
3 produkter
3 produkter
Egypten - Besat af livet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Egypten - Besat af livetTine Bagh
199,16 DKK
Hæftet
(0)
Egypten - Besat af livet
Veje og kultur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Veje og kulturPernille Carstens
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Veje og kultur
Ancient Egypt - Obsessed with life
Ancient Egypt - Obsessed with lifeTine Bagh
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Ancient Egypt - Obsessed with life

Mere om Tine Bagh

Tine Bagh har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bagh.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Veje og kultur" udgivet af Forlaget Orbis - "Finds from W.M.F. Petrie's excavations in Egypt in the Ny Carlsberg Glyptotek" i serien "Meddelelser fra Ny Carlsberg Glyptotek" udgivet af Ny Carlsberg Glyptotek

Bøger skrevet af Tine Bagh

Du kan købe to bøger af Tine Bagh her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Baghs bøger fås blot som hæftet. Baghs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tine Baghs "Veje og kultur"

Hos Bog & idé er "Veje og kultur" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Orbis , der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Finds from W.M.F. Petrie's excavations in Egypt in the Ny Carlsberg Glyptotek" af Tine Bagh

Hos Bog & idé er "Finds from W.M.F. Petrie's excavations in Egypt in the Ny Carlsberg Glyptotek" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Baghs serie "Meddelelser fra Ny Carlsberg Glyptotek". Det er Ny Carlsberg Glyptotek, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Bagh