Bog & idéTine Bjerre

Bøger skrevet af Tine Bjerre

Læs mere om Tine Bjerre
2 produkter
2 produkter
UnterWelt
UnterWeltTrine Bjerre
189,95 DKK
e-bog
(0)
UnterWelt
UnterWelt
STREAM
UnterWeltTine Bjerre
119,95 DKK
Lydbog
(0)
UnterWelt

Mere om Tine Bjerre

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Tine Bjerre. På listen nedenfor finder du de seneste af Bjerres udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Min bedste kamp (Storskrift)" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Min bedste kamp" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "UnterWelt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "UnterWelt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Der er også engle - om at være tæt på en kræftsyg" udgivet af Kristeligt Dagblad - "Vi arbejder med de kommende skolestartere" i serien "Vi arbejder med-serien" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Tine Bjerre

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Tine Bjerre hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Tine Bjerre bøger i et udvalg af formater. Tine Bjerre bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Min bedste kamp (Storskrift)" af Tine Bjerre

Hos Bog & idé er "Min bedste kamp (Storskrift)" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Min bedste kamp" af Tine Bjerre

Det er muligt at købe Tine Bjerres "Min bedste kamp" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Bjerre