Bog & idéTine Egelund

Bøger skrevet af Tine Egelund

Læs mere om Tine Egelund
3 produkter
3 produkter
Socialpolitik
SocialpolitikFinn Diderichsen
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialpolitik
At skabe en klient
BOEGERTILSTAERKPRIS
At skabe en klientKaspar Villadsen
246,46 DKK
Hæftet
(0)
At skabe en klient
Social rådgivning og social behandling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Social rådgivning og social behandlingLis Hillgaard
288,96 DKK
Hæftet
(0)
Social rådgivning og social behandling

Mere om Tine Egelund

Hvis du søger en bog skrevet af Tine Egelund, har du et stort udbud online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Egelunds bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feedback i pædagoguddannelsen" udgivet af Dafolo Forlag - "Effekter af slægtspleje" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "´Det er jo min familie!´" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Muligheder for dokumentation af anbringelser" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Sammenbrud i anbringelser af unge" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd - "Beskyttelse af barndommen" udgivet af Hans Reitzel - "Storesøster" udgivet af Forlaget SAXO - "Ferieturen" udgivet af Forlaget SAXO - "Kæmpelagkagen" udgivet af Forlaget SAXO - "Socialpolitik" udgivet af HansReitzels - "Socialpolitik" udgivet af - - "Socialpolitik" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Døgninstitutionen" udgivet af Gyldendal - "Behandling i socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "At skabe en klient" udgivet af Gyldendal - "Social rådgivning og social behandling" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Mere om Tine Egelunds bøger

Du kan købe 16 bøger af Tine Egelund her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan købe Tine Egelund bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Egelund skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Feedback i pædagoguddannelsen" af Tine Egelund

Det er muligt at købe Tine Egelunds "Feedback i pædagoguddannelsen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Dafolo Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Tine Egelund "Effekter af slægtspleje"

Endnu en af Tine Egelund fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Egelund