Bog & idéTine Eiby

Bøger skrevet af Tine Eiby

Læs mere om Tine Eiby
4 produkter
4 produkter
Vandets stille hvisken
Vandets stille hviskenTine Eiby
299,95 DKK
Indbundet
(4)
Vandets stille hvisken
Vandets stille hvisken
STREAM
Vandets stille hviskenTine Eiby
169,95 DKK
Lydbog
(4)
Vandets stille hvisken
Til tjeneste
Til tjenesteTine Eiby
79,95 DKK
EBOG
(0)
Til tjeneste
Vandets stille hvisken
Vandets stille hviskenTine Eiby
149,95 DKK
EBOG
(4)
Vandets stille hvisken

Mere om Tine Eiby

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Tine Eiby. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Eiby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vandets stille hvisken" udgivet af Grønningen 1 - "Til tjeneste" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tine Eiby

Der er to tilgængelige bøger af Tine Eiby hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Tine Eiby bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Eiby er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tine Eibys "Vandets stille hvisken"

Hos Bog & idé er "Vandets stille hvisken" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Grønningen 1, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Til tjeneste" af Tine Eiby

"Til tjeneste" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Eiby