Bog & idéTine Flyvholm (red.)

Bøger skrevet af Tine Flyvholm (red.)

Læs mere om Tine Flyvholm (red.)
2 produkter
2 produkter
Pære-perker-dansk
Pære-perker-danskTine Flyvholm (red.)
119,95 DKK
EBOG
(0)
Pære-perker-dansk
Skam
SKAMTine Flyvholm (red.)
79,95 DKK
EBOG
(5)
SKAM

Mere om Tine Flyvholm (red.)

Hvis du er på jagt efter en bog fra Tine Flyvholm (red.), tilbyder vi et bredt sortiment til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Flyvholm (red.)s bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skam" udgivet af Høst - "SKAM. Noveller" udgivet af Høst og Søn - "Pære-perker-dansk" udgivet af Høst - "Pære-perker-dansk" udgivet af Høst og Søn

Bøger af Tine Flyvholm (red.)

Tine Flyvholm (red.) har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Flyvholm (red.)s bøger fås i flere formater. Flyvholm (red.)s bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tine Flyvholm (red.)s "Skam"

Det er muligt at købe Tine Flyvholm (red.)s "Skam" som ebog. "Skam" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Høst, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"SKAM. Noveller" af Tine Flyvholm (red.)

Hos Bog & idé er "SKAM. Noveller" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Høst og Søn, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Flyvholm (red.)