Bog & idéTine Søberg

Bøger skrevet af Tine Søberg

Læs mere om Tine Søberg
2 produkter
2 produkter
Partnervold og partnerdrab
Partnervold og partnerdrabTrine Baumbach
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Partnervold og partnerdrab
Voldtægtssagen - retssystemets akilleshæl
Voldtægtssagen - retssystemets akilleshælTine Søberg
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Voldtægtssagen - retssystemets akilleshæl

Mere om Tine Søberg

Der er flere bøger af Tine Søberg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Søberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Voldtægtssagen - retssystemets akilleshæl" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Voldtægtssagen - retssystemets akilleshæl" udgivet af Djøf Forlag

Mere om Tine Søbergs bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Tine Søberg hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Søbergs bøger fås i samtlige formater. Søbergs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Voldtægtssagen - retssystemets akilleshæl" af Tine Søberg

Hos Bog & idé er "Voldtægtssagen - retssystemets akilleshæl" tilgængelig som ebog. "Voldtægtssagen - retssystemets akilleshæl" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag.

"Voldtægtssagen - retssystemets akilleshæl" af Tine Søberg

"Voldtægtssagen - retssystemets akilleshæl" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Søberg