Bog & idéTobias Dam Hede

Bøger skrevet af Tobias Dam Hede

2 produkter
2 produkter
Coaching i nyt perspektiv
Coaching i nyt perspektivFinn Janning
459,95 DKK
Bog
(0)
Coaching i nyt perspektiv
Coaching
CoachingTobias Dam Hede
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Coaching

Mere om Tobias Dam Hede

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger skrevet af Tobias Dam Hede. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Hede.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Coaching" udgivet af Samfundslitteratur - "Coaching i nyt perspektiv" udgivet af Gyldendal - "Coaching" udgivet af Samfundslitteratur

Tobias Dam Hedes bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Tobias Dam Hede hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Tobias Dam Hede bøger i flere formater. Bøgerne af Hede er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Coaching" af Tobias Dam Hede

Det er muligt at købe Tobias Dam Hedes "Coaching" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Hede, kan du godt glæde dig. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Tobias Dam Hede "Coaching i nyt perspektiv"

Det er muligt at købe Tobias Dam Hedes "Coaching i nyt perspektiv" som bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Hede, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Tobias Dam Hede