Bog & idéTobias Skiveren

Bøger skrevet af Tobias Skiveren

Læs mere om Tobias Skiveren
3 produkter
3 produkter
Litteraturens tilgange
BOEGERTILSTAERKPRIS
Litteraturens tilgangeJohannes Fibiger
539,96 DKK
Indbundet
(0)
Litteraturens tilgange
Kødets poiesis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kødets poiesisTobias Skiveren
248,96 DKK
Paperback
(0)
Kødets poiesis
Passage 88
Passage 88Peter Simonsen
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Passage 88

Mere om Tobias Skiveren

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Tobias Skiveren. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Skiverens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kødets poiesis" udgivet af forlaget spring - "Den materielle drejning" i serien "University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Eske K. Mathiesen " i serien "Arena monografi" udgivet af Arena - "Det åbne redskabsskur" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Mere om Tobias Skiverens bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Tobias Skiveren hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Tobias Skiveren fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Skiveren inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tobias Skiverens "Kødets poiesis"

Hos Bog & idé er "Kødets poiesis" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er forlaget spring, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Den materielle drejning" af Tobias Skiveren

"Den materielle drejning" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literatures". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Syddansk Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Tobias Skiveren