Bog & idéTom Andersen

Bøger skrevet af Tom Andersen

Læs mere om Tom Andersen
3 produkter
3 produkter
Reflekterende processer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Reflekterende processerTom Andersen
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Reflekterende processer
Reflekterende processer
Reflekterende processerTom Andersen
169,95 DKK
EBOG
(0)
Reflekterende processer
Vandringer og veiskiller : en bok om berøring og deltakelse i psykiatri og annet fredsarbeid
Vandringer og veiskiller : en bok om berøring og deltakelse i psykiatri og annet fredsarbeiden bok om berøring og deltakelse i psykiatri og annet fredsarbeid
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Vandringer og veiskiller : en bok om berøring og deltakelse i psykiatri og annet fredsarbeid

Mere om Tom Andersen

Der findes en del bøger skrevet af Tom Andersen tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Andersens bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Tom Andersens bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Bevegelig berørt : det hellige i helsevesenet" udgivet af Fagbokforlaget - "Edutainment - læring med computerspil" udgivet af HansReitzels - "Geological guide - South Greenland" udgivet af GEUS - "Reflekterende processer" i serien "Sprog, systemisk tænkning og socialkonstruktivisime" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Utenfor tellekantene : essays om rom og rommelighet" udgivet af Fagbokforlaget - "Gerontologi" udgivet af Gyldendal - "Reflekterende processer" i serien "Sprog, systemisk tænkning og socialkonstruktivisime" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Tom Andersens bøger

Du kan finde syv bøger af Tom Andersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Tom Andersen kommer i flere forskellige formater. Andersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bevegelig berørt : det hellige i helsevesenet" af Tom Andersen

Hos Bog & idé er "Bevegelig berørt : det hellige i helsevesenet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Edutainment - læring med computerspil" af Tom Andersen

Det er muligt at købe Tom Andersens "Edutainment - læring med computerspil" som e-bog (pdf-format). Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Edutainment - læring med computerspil" på din enhed og begynde at læse. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Andersen