Bog & idéTom Angleberger

Bøger skrevet af Tom Angleberger

Læs mere om Tom Angleberger
1 produkter
1 produkter
Den tohovedede høne
TILBUD
Den tohovedede høneTom Angleberger
295,96 DKK369,95 DKK
Hardback
(0)
Den tohovedede høne

Mere om Tom Angleberger

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Tom Angleberger. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Angleberger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jabba overgiver sig aldrig" i serien "En Origami Yoda-bog" udgivet af Alvilda - "Origami Chewbaccas hemmelighed" i serien "En Origami Yoda-bog" udgivet af Alvilda - "Den mystiske sag om Origami Yoda " i serien "En Origami Yoda-bog" udgivet af Alvilda - "Origami Yoda 2: Darth Paper slår igen" i serien "En Origami Yoda-bog" udgivet af Forlaget Alvilda

Tom Anglebergers bøger

Tom Angleberger har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Angleberger som paperback. Anglebergers bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jabba overgiver sig aldrig" af Tom Angleberger

Hos Bog & idé er "Jabba overgiver sig aldrig" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "En Origami Yoda-bog". Det er Alvilda, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Tom Angleberger "Origami Chewbaccas hemmelighed"

Det er muligt at købe Tom Anglebergers "Origami Chewbaccas hemmelighed" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Anglebergers serie "En Origami Yoda-bog". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alvilda.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Angleberger