Bog & idéTom Hagler

Bøger skrevet af Tom Hagler

Læs mere om Tom Hagler
1 produkter
1 produkter
We Could Be: Bowie and his Heroes
We Could Be: Bowie and his HeroesTom Hagler
259,95 DKK
Indbundet
(0)
We Could Be: Bowie and his Heroes

Mere om Tom Hagler

Tom Hagler har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "We Could Be: Bowie and his Heroes". Den er publiceret af Cassell på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tom Haglers "We Could Be: Bowie and his Heroes"

Det er muligt at købe Tom Haglers "We Could Be: Bowie and his Heroes" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Cassell, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Tom Hagler skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Hagler