Bog & idéTom Karp

Bøger skrevet af Tom Karp

Læs mere om Tom Karp
2 produkter
2 produkter
God ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
God ledelseSusanne Ekman
314,96 DKK
Hæftet
(0)
God ledelse
God nok ledelse : hva ledere gjør i praksis
God nok ledelse : hva ledere gjør i praksisTom Karp
349,95 DKK
Hæftet
(0)
God nok ledelse : hva ledere gjør i praksis

Mere om Tom Karp

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Tom Karp. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Karp.
Bøgerne fra Tom Karp tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "God ledelse" udgivet af Gyldendal - "God nok ledelse : hva ledere gjør i praksis" udgivet af Cappelen Damm akademisk

Bøger skrevet af Tom Karp

Du kan købe to bøger af Tom Karp her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Karps bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Karp er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"God ledelse" af Tom Karp

"God ledelse" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Tom Karp "God nok ledelse : hva ledere gjør i praksis"

"God nok ledelse : hva ledere gjør i praksis" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Karp