Bog & idéTom Nørgaard

Bøger skrevet af Tom Nørgaard

Læs mere om Tom Nørgaard
2 produkter
2 produkter
Turen går til Kroatien
Turen går til KroatienTom Nørgaard
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Kroatien
Turen går til København
Turen går til KøbenhavnTom Nørgaard
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til København

Mere om Tom Nørgaard

Hvis du mangler en bog skrevet af Tom Nørgaard, kan du vælge i mellem et stort udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Nørgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Kroatien" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til København" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Yhlen Testbog1" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Turen går til Kroatien & Slovenien" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Montenegro og Bosnien-Hercegovina" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Kroatien" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til København" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Kroatien" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til København" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Tom Nørgaard

Du kan bestille ni bøger af Tom Nørgaard her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Nørgaards bøger fås i flere formater. Nørgaards bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tom Nørgaards "Turen går til Kroatien"

Hos Bog & idé er "Turen går til Kroatien" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Nørgaards serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

"Turen går til København" af Tom Nørgaard

"Turen går til København" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Nørgaards serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Nørgaard