Bog & idéTom Thomasen

Bøger skrevet af Tom Thomasen

Læs mere om Tom Thomasen
5 produkter
5 produkter
De røde diamanter
De røde diamanterTom Thomasen
199,95 DKK
PAPERBACK
(0)
De røde diamanter
Det sidste opgør
Det sidste opgørTom Thomasen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Det sidste opgør
Den glemte fortid
Den glemte fortidTom Thomasen
249,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Den glemte fortid
Ringen er sluttet
Ringen er sluttetTom Thomasen
249,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Ringen er sluttet
Det sidste opgør
STREAM
Det sidste opgørTom Thomasen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Det sidste opgør

Mere om Tom Thomasen

Der findes flere forskellige bøger af Tom Thomasen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Thomasen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det sidste opgør" udgivet af Historia - "Den glemte fortid" udgivet af Historia - "De røde diamanter" udgivet af Historia - "Ringen er sluttet" udgivet af Historia

Mere om Tom Thomasens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Tom Thomasen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Tom Thomasen bøger i samtlige formater. Thomasens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Historia.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Det sidste opgør" af Tom Thomasen

Hos Bog & idé er "Det sidste opgør" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Historia.

"Den glemte fortid" af Tom Thomasen

Det er muligt at købe Tom Thomasens "Den glemte fortid" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Historia.
Detaljer
Fulde navn:
Tom Thomasen