Bog & idéTomas Højgård Jensen

Bøger skrevet af Tomas Højgård Jensen

Læs mere om Tomas Højgård Jensen
3 produkter
3 produkter
Matematrix 5, Arbejdsbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Matematrix 5, ArbejdsbogPer Gregersen
107,96 DKK
(0)
Matematrix 5, Arbejdsbog
Matematrix 4, Arbejdsbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Matematrix 4, ArbejdsbogPer Gregersen
107,96 DKK
(0)
Matematrix 4, Arbejdsbog
Matematrix 6, Grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Matematrix 6, GrundbogPer Gregersen
251,96 DKK
Indbundet
(0)
Matematrix 6, Grundbog

Mere om Tomas Højgård Jensen

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Tomas Højgård Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Matematrix 8, Grundbog/Web" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Matematrix 1A, Elevbog/Web" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Matematrix 7, Lærervejledning/Web " i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Matematrix 1A, Trix, Lærervejledning" udgivet af Alinea - "Trix" udgivet af Alinea - "Matematrix 1B, Trix, Elevbog" udgivet af Alinea - "Matematrix 4" udgivet af Alinea - "Matematrix 1A, Trix, Elevbog" udgivet af Alinea - "Matematrix 2B, Lærervejledning/Web" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Trix" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Matematrix 7, Grundbog/Web" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Trix" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Matematrix 6, Grundbog" udgivet af Alinea - "Matematrix 6, Lærervejledning" udgivet af Alinea - "Matematrix 4, Arbejdsbog" udgivet af Alinea - "Matematrix 5, Arbejdsbog" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Matematrix 4" udgivet af Alinea - "Trix" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Trix" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea - "Matematrix 9" udgivet af Alinea - "Matematrix 8" i serien "Matematrix bøger" udgivet af Alinea

Bøger af Tomas Højgård Jensen

Der er 21 tilgængelige bøger af Tomas Højgård Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Jensens bøger kommer i samtlige formater. Jensens bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Alinea.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tomas Højgård Jensens "Matematrix 8, Grundbog/Web"

"Matematrix 8, Grundbog/Web" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Matematrix bøger". Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Tomas Højgård Jensen "Matematrix 1A, Elevbog/Web"

Det er muligt at købe Tomas Højgård Jensens "Matematrix 1A, Elevbog/Web" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Matematrix bøger". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Tomas Højgård Jensen