Bog & idéTomas Nielsen

Bøger skrevet af Tomas Nielsen

Læs mere om Tomas Nielsen
1 produkter
1 produkter
Sprog som værktøj og legetøj
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog som værktøj og legetøjMarie Ludvigsen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog som værktøj og legetøj

Mere om Tomas Nielsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger skrevet af Tomas Nielsen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprog som værktøj og legetøj" udgivet af HansReitzels - "Sprog som værktøj og legetøj" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tomas Nielsen

Du kan finde to bøger af Tomas Nielsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Nielsens bøger fås blot som hæftet. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sprog som værktøj og legetøj" af Tomas Nielsen

"Sprog som værktøj og legetøj" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Sprog som værktøj og legetøj" af Tomas Nielsen

"Sprog som værktøj og legetøj" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tomas Nielsen