Bog & idéTommy Duus

Bøger skrevet af Tommy Duus

Læs mere om Tommy Duus
2 produkter
2 produkter
Casting og audition - for skuespillere og statister
Casting og audition - for skuespillere og statisterTommy Duus
49,95 DKK
Paperback
(0)
Casting og audition - for skuespillere og statister
Fantasilæsning
BOEGERTILSTAERKPRIS
FantasilæsningTommy Duus
44,96 DKK
Hardback
(0)
Fantasilæsning

Mere om Tommy Duus

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Tommy Duus. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Duus' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fantasilæsning" udgivet af Dansk Skuespiller Katalog - "Casting og audition - for skuespillere og statister" udgivet af Dansk Skuespiller Katalog

Tommy Duus' bøger

Tommy Duus har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Tommy Duus bøger i samtlige formater. Duus' bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Dansk Skuespiller Katalog.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tommy Duus' "Fantasilæsning"

Hos Bog & idé er "Fantasilæsning" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Skuespiller Katalog.

Tommy Duus "Casting og audition - for skuespillere og statister"

"Casting og audition - for skuespillere og statister" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Dansk Skuespiller Katalog, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tommy Duus