Bog & idéTommy Krabbe

Bøger skrevet af Tommy Krabbe

Læs mere om Tommy Krabbe
2 produkter
2 produkter
Kulturbæreren
KulturbærerenMichael Svendsen
299,95 DKK
Hardback
(0)
Kulturbæreren
Nysgerrighed er svaret
Nysgerrighed er svaretTommy Krabbe
249,95 DKK
Hardback
(0)
Nysgerrighed er svaret

Mere om Tommy Krabbe

Tommy Krabbe har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Nysgerrighed er svaret". Den er publiceret af Forlaget Flammen på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Nysgerrighed er svaret" af Tommy Krabbe

Det er muligt at købe Tommy Krabbes "Nysgerrighed er svaret" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Flammen.

Endnu en af Tommy Krabbe fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tommy Krabbe