Bog & idéTommy Sørensen

Bøger skrevet af Tommy Sørensen

Læs mere om Tommy Sørensen
2 produkter
2 produkter
Groft røveri mod urmager i Vejle
Groft røveri mod urmager i VejleTommy Sørensen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Groft røveri mod urmager i Vejle
Groft røveri mod urmager i Vejle
STREAM
Groft røveri mod urmager i VejleTommy Sørensen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Groft røveri mod urmager i Vejle

Mere om Tommy Sørensen

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger fra Tommy Sørensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sørensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Groft røveri mod urmager i Vejle" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Groft røveri mod urmager i Vejle" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Tommy Sørensens bøger

Du kan finde to bøger af Tommy Sørensen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Tommy Sørensen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Groft røveri mod urmager i Vejle" af Tommy Sørensen

"Groft røveri mod urmager i Vejle" kan købes online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Groft røveri mod urmager i Vejle" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Groft røveri mod urmager i Vejle" af Tommy Sørensen

Det er muligt at købe Tommy Sørensens "Groft røveri mod urmager i Vejle" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Groft røveri mod urmager i Vejle" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tommy Sørensen