Bog & idéTommy Tranholm Jensen

Bøger skrevet af Tommy Tranholm Jensen

Læs mere om Tommy Tranholm Jensen
1 produkter
1 produkter
Psykologi, niveau F (uden iBog)
Psykologi, niveau F (uden iBog)Tommy Tranholm Jensen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Psykologi, niveau F (uden iBog)

Mere om Tommy Tranholm Jensen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Tommy Tranholm Jensen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykologi, niveau F" udgivet af Gyldendal - "Psykologi. Niveau F" udgivet af Gyldendal

Bøger af Tommy Tranholm Jensen

Du kan finde to bøger af Tommy Tranholm Jensen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jensen kommer blot som hæftet. Jensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tommy Tranholm Jensens "Psykologi, niveau F"

Hos Bog & idé er "Psykologi, niveau F" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Tommy Tranholm Jensen "Psykologi. Niveau F"

"Psykologi. Niveau F" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tommy Tranholm Jensen