Bog & idéTorben Callesen

Bøger skrevet af Torben Callesen

1 produkter
1 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient

Mere om Torben Callesen

Hvis du søger en bog fra Torben Callesen, ser du et stort udvalg tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Callesens seneste udgivelser.
Bøgerne fra Torben Callesen tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Et barn er født" udgivet af Prorex - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Bøger af Torben Callesen

Torben Callesen har seks bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Callesens bøger fås i forskellige formater. Callesens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Torben Callesens "Den akutte patient"

"Den akutte patient" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Et barn er født" af Torben Callesen

"Et barn er født" kan købes som cd. Dette er en også en fantastisk bog fra Callesen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er til salg hos Bog & idé på sproget kan ikke bestemmes og er publiceret af Prorex.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Callesen