Bog & idéTorben Hangaard Rasmussen

Bøger skrevet af Torben Hangaard Rasmussen

Læs mere om Torben Hangaard Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Sans for bevægelse
Sans for bevægelseSteen Nepper Larsen
329,95 DKK
Bog
(0)
Sans for bevægelse

Mere om Torben Hangaard Rasmussen

Der findes en del bøger skrevet af Torben Hangaard Rasmussen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rasmussen.
Bøgerne fra Torben Hangaard Rasmussen kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sans for bevægelse" udgivet af Gyldendal - "Lek" i serien "Barndom i barnehagen" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "På spor etter lek : lek under moderne vilkår" udgivet af Fagbokforlaget - "Hermeneutik & Pædagogik" i serien "Pædagogiske grundfortællinger" udgivet af Semi-forlaget - "Legetøjets virtuelle verden" udgivet af Semi-forlaget - "Kroppens filosof" udgivet af Semi-forlaget - "Orden og kaos" udgivet af Semi-forlaget

Torben Hangaard Rasmussens bøger

Torben Hangaard Rasmussen har syv bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Torben Hangaard Rasmussen bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Rasmussen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sans for bevægelse" af Torben Hangaard Rasmussen

"Sans for bevægelse" findes på den digitale boghylde som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Rasmussen, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Torben Hangaard Rasmussen "Lek"

Det er muligt at købe Torben Hangaard Rasmussens "Lek" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Barndom i barnehagen". Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på flere sprog.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Hangaard Rasmussen