Bog & idéTorben Hellebek

Bøger skrevet af Torben Hellebek

Læs mere om Torben Hellebek
1 produkter
1 produkter
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbogBenny Ehrenreich
269,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog

Mere om Torben Hellebek

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Torben Hellebek. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hellebek.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Munksgaard - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Gyldendal

Mere om Torben Hellebeks bøger

Du kan købe to bøger af Torben Hellebek her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Hellebeks bøger fås i udvalgte formater. Hellebeks bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Torben Hellebeks "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog"

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" findes på den digitale boghylde som e-bog (pdf-format). Med "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Torben Hellebek "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog"

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Hellebek