Bog & idéTorben Juul Andersen

Bøger skrevet af Torben Juul Andersen

Læs mere om Torben Juul Andersen
2 produkter
2 produkter
Et netværk af hjerner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et netværk af hjernerKjeld Fredens
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Et netværk af hjerner
Et netværk af hjerner
Et netværk af hjernerTorben Juul Andersen
119,95 DKK
EBOG
(3)
Et netværk af hjerner

Mere om Torben Juul Andersen

Der findes flere bøger skrevet af Torben Juul Andersen til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Juul Andersen.
Bøgerne fra Torben Juul Andersen kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Perspectives on Strategic Risk Management" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Et netværk af hjerner" udgivet af Gyldendal Business - "Et netværk af hjerner" udgivet af Gyldendal Business - "Perspectives on Strategic Risk Management" udgivet af Copenhagen Business School Press

Bøger skrevet af Torben Juul Andersen

Der er fire tilgængelige bøger af Torben Juul Andersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Torben Juul Andersen fås i flere formater. Juul Andersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Torben Juul Andersens "Perspectives on Strategic Risk Management"

Hos Bog & idé er "Perspectives on Strategic Risk Management" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Copenhagen Business School Press, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Torben Juul Andersen "Et netværk af hjerner"

Det er muligt at købe Torben Juul Andersens "Et netværk af hjerner" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Et netværk af hjerner" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Juul Andersen