Bog & idéTorben K. Jensen

Bøger skrevet af Torben K. Jensen

Læs mere om Torben K. Jensen
1 produkter
1 produkter
Sundhedsfremme i teori og praksis
Sundhedsfremme i teori og praksisTorben K. Jensen
119,00 DKK
PDF
(0)
Sundhedsfremme i teori og praksis

Mere om Torben K. Jensen

Der findes flere forskellige bøger af Torben K. Jensen tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra K. Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsfremme i teori og praksis" udgivet af Philosophia - "De folkevalgte" i serien "Magtudredningen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Sundhedsfremme i teori og praksis" udgivet af Philosophia

Bøger af Torben K. Jensen

Du kan bestille tre bøger af Torben K. Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Torben K. Jensen kommer i samtlige formater. K. Jensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Torben K. Jensens "Sundhedsfremme i teori og praksis"

Hos Bog & idé er "Sundhedsfremme i teori og praksis" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra K. Jensen, kan du godt glæde dig. Det er Philosophia, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Torben K. Jensen "De folkevalgte"

"De folkevalgte" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i K. Jensens serie "Magtudredningen". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Torben K. Jensen