Bog & idéTorben Kaas

Bøger skrevet af Torben Kaas

Læs mere om Torben Kaas
1 produkter
1 produkter
Receptionist - miljø
Receptionist - miljøTorben Kaas
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Receptionist - miljø

Mere om Torben Kaas

Du kan kun finde en enkelt bog af Torben Kaas her hos Bog & idé. Bogen hedder "Receptionist - miljø". Den er udgivet af Praxis Forlag A/S på dansk. "Receptionist - miljø" er desuden en del af serien "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Torben Kaas' "Receptionist - miljø"

Det er muligt at købe Torben Kaas' "Receptionist - miljø" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Køkken-, hotel-, restaurantuddannelse". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis Forlag A/S.

Endnu en af Torben Kaas fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Kaas