Bog & idéTorben Kitaj

Bøger skrevet af Torben Kitaj

Læs mere om Torben Kitaj
8 produkter
8 produkter
Turen går til Alsace, Lorraine & Champagne
TILBUD
Turen går til Alsace, Lorraine & ChampagneTorben Kitaj
159,96 DKK199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Alsace, Lorraine & Champagne
Tyskland efter 1989
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tyskland efter 1989Torben Kitaj
215,76 DKK
Hæftet
(0)
Tyskland efter 1989
Til Gentofte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Til GentofteTorben Kitaj
149,36 DKK
Indbundet
(0)
Til Gentofte
Økonomisk udvikling og voldgift
Økonomisk udvikling og voldgiftTorben Kitaj
39,95 DKK
EBOG
(0)
Økonomisk udvikling og voldgift
Olie
OlieTorben Kitaj
49,95 DKK
EBOG
(0)
Olie
U-landene i '80-erne
U-landene i '80-erneTorben Kitaj
69,95 DKK
EBOG
(0)
U-landene i '80-erne
Bananer
BananerTorben Kitaj
49,95 DKK
EBOG
(0)
Bananer
Den ny økonomiske verdensorden. U-landene i det internationale system
Den ny økonomiske verdensorden. U-landene i det internationale systemTorben Kitaj
69,95 DKK
EBOG
(0)
Den ny økonomiske verdensorden. U-landene i det internationale system

Mere om Torben Kitaj

Der findes flere bøger af Torben Kitaj på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kitaj.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Alsace, Lorraine & Champagne" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Alsace, Lorraine & Champagne" udgivet af Politikens Forlag - "Fingerspitzengefühl" udgivet af Turbine - "Berlinernes Berlin" udgivet af Turbine - "Til Gentofte" udgivet af Frydenlund - "Sund med chokolade" udgivet af FADL's Forlag - "Turen går til Alsace, Lorraine & Champagne" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Tyskland efter 1989" i serien "His2rie" udgivet af Frydenlund - "Turen går til Alsace, Lorraine & Champagne" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Torben Kitajs bøger

Torben Kitaj har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Kitajs bøger fås i samtlige formater. Kitaj har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Torben Kitajs "Turen går til Alsace, Lorraine & Champagne"

Det er muligt at købe Torben Kitajs "Turen går til Alsace, Lorraine & Champagne" som ebog. Med "Turen går til Alsace, Lorraine & Champagne" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Kitajs serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Turen går til Alsace, Lorraine & Champagne" af Torben Kitaj

Det er muligt at købe Torben Kitajs "Turen går til Alsace, Lorraine & Champagne" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Kitaj