Bog & idéTorben Nørregaard Rasmussen

Bøger skrevet af Torben Nørregaard Rasmussen

Læs mere om Torben Nørregaard Rasmussen
1 produkter
1 produkter
KvaN 103 - Empiri
KvaN 103 - EmpiriTorben Nørregaard Rasmussen
69,95 DKK
Hæftet
(0)
KvaN 103 - Empiri

Mere om Torben Nørregaard Rasmussen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Torben Nørregaard Rasmussen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Nørregaard Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Motivation" udgivet af KvaN - "Frihed og ansvar" udgivet af Kvan - "Empiri " i serien "KvaN" udgivet af Kvan

Mere om Torben Nørregaard Rasmussens bøger

Du kan finde tre bøger af Torben Nørregaard Rasmussen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Nørregaard Rasmussens bøger fås kun som hæftet. Torben Nørregaard Rasmussen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og er udgivet af følgende forlag: KvaN.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Torben Nørregaard Rasmussens "Motivation"

Det er muligt at købe Torben Nørregaard Rasmussens "Motivation" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af KvaN.

Torben Nørregaard Rasmussen "Frihed og ansvar"

Hos Bog & idé er "Frihed og ansvar" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Kvan, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Nørregaard Rasmussen