Bog & idéTorben Spanget Christensen

Bøger skrevet af Torben Spanget Christensen

Læs mere om Torben Spanget Christensen
8 produkter
8 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Almendidaktik og fagdidaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Almendidaktik og fagdidaktikEllen Krogh
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Almendidaktik og fagdidaktik
Formativ evaluering
Formativ evalueringTorben Spanget Christensen
359,95 DKK
Hæftet
(1)
Formativ evaluering
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
589,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Merkantil fagdidaktik
Merkantil fagdidaktikClaus Faber Timm
779,95 DKK
Hæftet
(0)
Merkantil fagdidaktik
Didaktik i udvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Didaktik i udviklingPeter Hobel
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Didaktik i udvikling
Fagdidaktik i samfundsfag
Fagdidaktik i samfundsfagTorben Spanget Christensen
459,95 DKK
EBOG
(0)
Fagdidaktik i samfundsfag
Gymnasiet i udvikling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gymnasiet i udviklingNikolaj Frydensbjerg Elf
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Gymnasiet i udvikling

Mere om Torben Spanget Christensen

Hvis du søger en bog fra Torben Spanget Christensen, kan du vælge i mellem et stort udvalg online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Christensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiet i udvikling" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels - "Merkantil fagdidaktik" udgivet af Systime - "Didaktik i udvikling" udgivet af Klim - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Fagdidaktik i samfundsfag" udgivet af Bogforlaget Frydenlund A/S - "Almendidaktik og fagdidaktik" i serien "Didaktik" udgivet af Frydenlund - "Fagdidaktik i samfundsfag" i serien "Didaktik" udgivet af Frydenlund - "Skrivekulturer i folkeskolens niende klasse" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels

Torben Spanget Christensens bøger

Torben Spanget Christensen har 11 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Torben Spanget Christensen fås i flere forskellige formater. Torben Spanget Christensen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Torben Spanget Christensens "Gymnasiepædagogik"

Det er muligt at købe Torben Spanget Christensens "Gymnasiepædagogik" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Gymnasiet i udvikling" af Torben Spanget Christensen

Hos Bog & idé er "Gymnasiet i udvikling" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Spanget Christensen