Bog & idéTorben Størner

Bøger skrevet af Torben Størner

Læs mere om Torben Størner
2 produkter
2 produkter
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Erhvervsdidaktisk opslagsbogMarianne Riis
429,95 DKK
Bog
(0)
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
I lag med erhvervspædagogikken
I lag med erhvervspædagogikkenTorben Størner
259,95 DKK
(0)
I lag med erhvervspædagogikken

Mere om Torben Størner

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Torben Størner. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Størner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Elever i erhvervsuddannelserne" udgivet af Gyldendal - "Erhvervspædagogik" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Læringsstile og erhvervspædagogik" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Faglig skrivning i erhvervsskolen" udgivet af CDR-Forlag

Bøger skrevet af Torben Størner

Der er fire tilgængelige bøger af Torben Størner hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Størners bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Størner er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Elever i erhvervsuddannelserne" af Torben Størner

Hos Bog & idé er "Elever i erhvervsuddannelserne" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Torben Størner "Erhvervspædagogik"

"Erhvervspædagogik" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Erhvervsskolernes Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Størner