Bog & idéTorben Switzer

Bøger skrevet af Torben Switzer

Læs mere om Torben Switzer
1 produkter
1 produkter
Blandede bolsjer
Blandede bolsjerTorben Switzer
119,00 DKK
EBOG
Blandede bolsjer

Mere om Torben Switzer

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Torben Switzer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Switzer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blandede bolsjer" udgivet af Books on Demand - "Hånd og hoved i skolen" i serien "Viden om skolen" udgivet af Dafolo - "Blandede bolsjer" udgivet af Books on Demand

Torben Switzers bøger

Du kan finde tre bøger af Torben Switzer her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Switzers bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Switzer er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Torben Switzers "Blandede bolsjer"

Det er muligt at købe Torben Switzers "Blandede bolsjer" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Blandede bolsjer" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Hånd og hoved i skolen" af Torben Switzer

Det er muligt at købe Torben Switzers "Hånd og hoved i skolen" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Switzers serie "Viden om skolen". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torben Switzer