Bog & idéTore Tvarnø Lind

Bøger skrevet af Tore Tvarnø Lind

Læs mere om Tore Tvarnø Lind
1 produkter
1 produkter
Athen
BOEGERTILSTAERKPRIS
AthenMorten Brink Iwersen
168,95 DKK
Hæftet
(2)
Athen

Mere om Tore Tvarnø Lind

Tore Tvarnø Lind har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Athen". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet den på dansk. "Athen" er desuden tilknyttet serien "Vide verden".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Tore Tvarnø Linds "Athen"

Det er muligt at købe Tore Tvarnø Linds "Athen" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Vide verden". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Tore Tvarnø Lind fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Tore Tvarnø Lind