Bog & idéTorkil Damhaug

Bøger skrevet af Torkil Damhaug

Læs mere om Torkil Damhaug
2 produkter
2 produkter
Se mig, Medusa
STREAM
Se mig, MedusaTorkil Damhaug
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Se mig, Medusa
En femte årstid
En femte årstidTorkil Damhaug
79,95 DKK
EBOG
(2)
En femte årstid

Mere om Torkil Damhaug

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Torkil Damhaug. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Damhaug.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En femte årstid" udgivet af Modtryk - "Se mig, Medusa" udgivet af Modtryk

Torkil Damhaugs bøger

Der er to tilgængelige bøger af Torkil Damhaug hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Damhaugs bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Damhaug er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Modtryk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Torkil Damhaugs "En femte årstid"

Det er muligt at købe Torkil Damhaugs "En femte årstid" som ebog. Med "En femte årstid" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Modtryk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Torkil Damhaug "Se mig, Medusa"

Hos Bog & idé er "Se mig, Medusa" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Torkil Damhaugs "Se mig, Medusa" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er Modtryk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torkil Damhaug