Bog & idéTorkild Leo Thellefsen

Bøger skrevet af Torkild Leo Thellefsen

Læs mere om Torkild Leo Thellefsen
4 produkter
4 produkter
Refleksioner
RefleksionerTorkild Thellefsen
149,95 DKK
e-bog
(0)
Refleksioner
Astrids verden
Astrids verdenTorkild Thellefsen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Astrids verden
Nedfaldshistorier
NedfaldshistorierTorkild Thellefsen
129,95 DKK
e-bog
(0)
Nedfaldshistorier
Historier fra dybet
Historier fra dybetTorkild Thellefsen
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Historier fra dybet

Mere om Torkild Leo Thellefsen

Hvis du er på jagt efter en bog fra Torkild Leo Thellefsen, kan du vælge i mellem et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Thellefsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nedfaldshistorier" udgivet af mellemgaard - "Nedfaldshistorier" udgivet af Forlaget mellemgaard - "12 uger - eller historier fra bænken" udgivet af Snepryd - "Historier fra dybet" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Astrids verden" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Kærlighed og misforståelser" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Refleksioner" udgivet af mellemgaard - "Refleksioner" udgivet af mellemgaard - "Vidensprofilering" i serien "MÆRKK serien" udgivet af Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet. Aalborg Universitetsforlag

Bøger skrevet af Torkild Leo Thellefsen

Der er ni tilgængelige udgivelser af Torkild Leo Thellefsen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Torkild Leo Thellefsen bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Thellefsen udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Nedfaldshistorier" af Torkild Leo Thellefsen

"Nedfaldshistorier" kan købes online som e-bog. Med "Nedfaldshistorier" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

"Nedfaldshistorier" af Torkild Leo Thellefsen

"Nedfaldshistorier" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torkild Leo Thellefsen