Bog & idéTóroddur Poulsen

Bøger skrevet af Tóroddur Poulsen

Læs mere om Tóroddur Poulsen
3 produkter
3 produkter
Standsninger
StandsningerTóroddur Poulsen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Standsninger
Valseværk
BOEGERTILSTAERKPRIS
ValseværkTóroddur Poulsen
149,36 DKK
Hæftet
(4)
Valseværk
Himlen har stjålet mine farver
BOEGERTILSTAERKPRIS
Himlen har stjålet mine farverTóroddur Poulsen
165,96 DKK
Hæftet
(4)
Himlen har stjålet mine farver

Mere om Tóroddur Poulsen

Der er mange bøger fra Tóroddur Poulsen tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Poulsens udgivelser.
Bøgerne fra Tóroddur Poulsen findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Valseværk" udgivet af Politisk revy - "Udsyn - Útsýni" udgivet af Forlaget Torgard - "Himlen har stjålet mine farver" udgivet af Politisk revy - "LØVET TROR JEG / LEYVIÐ HALDI EG" udgivet af Edition After Hand - "Udsyn = Útsýni" udgivet af Vild Maskine - "EYGNAHOLUR / ØJENHULER" udgivet af After Hand - "Blodprøver" udgivet af Edition After Hand - "Standsninger" udgivet af Politisk revy - "Stensetingar / Stensætninger" udgivet af Edition After Hand - "Vandet lyder som om nogen har" udgivet af Edition After Hand

Mere om Tóroddur Poulsens bøger

Der er ti tilgængelige bøger af Tóroddur Poulsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Tóroddur Poulsen kommer i samtlige formater. Bøgerne af Poulsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Valseværk" af Tóroddur Poulsen

Det er muligt at købe Tóroddur Poulsens "Valseværk" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Politisk revy, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Tóroddur Poulsen "Udsyn - Útsýni"

Det er muligt at købe Tóroddur Poulsens "Udsyn - Útsýni" som ebog. Hvis du køber "Udsyn - Útsýni" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Forlaget Torgard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tóroddur Poulsen