Bog & idéTorsten Erlandsen

Bøger skrevet af Torsten Erlandsen

Læs mere om Torsten Erlandsen
3 produkter
3 produkter
Pædagogen som myndighedsperson
Pædagogen som myndighedspersonKirsten Elisa Petersen og Torsten Erlandsen
389,95 DKK
Hardback
(0)
Pædagogen som myndighedsperson
Udsatte børn og unge - en grundbog
Udsatte børn og unge - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
479,95 DKK
Indbundet
(0)
Udsatte børn og unge - en grundbog
Socialpædagogik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialpædagogik - en grundbogDitte Sørensen
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Socialpædagogik - en grundbog

Mere om Torsten Erlandsen

Torsten Erlandsen har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Erlandsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogen som myndighedsperson" udgivet af Samfundslitteratur - "Udsatte børn og unge - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Socialpædagogik - en grundbog" udgivet af Gyldendal

Bøger af Torsten Erlandsen

Du kan bestille tre bøger af Torsten Erlandsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Torsten Erlandsen bøger i udvalgte formater. Erlandsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pædagogen som myndighedsperson" af Torsten Erlandsen

Det er muligt at købe Torsten Erlandsens "Pædagogen som myndighedsperson" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Udsatte børn og unge - en grundbog" af Torsten Erlandsen

"Udsatte børn og unge - en grundbog" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torsten Erlandsen