Bog & idéTorsten Granov

Bøger skrevet af Torsten Granov

Læs mere om Torsten Granov
2 produkter
2 produkter
En bog om trøfler
BOEGERTILSTAERKPRIS
En bog om trøflerTorsten Granov
165,96 DKK
Hardback
(0)
En bog om trøfler
Påskeøen
BOEGERTILSTAERKPRIS
PåskeøenTorsten Granov
165,96 DKK
Hardback
(0)
Påskeøen

Mere om Torsten Granov

Der er flere forskellige bøger skrevet af Torsten Granov tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Granovs bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Torsten Granovs bøger findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Påskeøen" udgivet af Cultours - "En bog om trøfler" udgivet af Cultours - "Krigens sidste år ." udgivet af Cultours - "En lille bog om trøfler" udgivet af Cultours - "D-day" udgivet af International Military History Institute. Cultours. Klim - "Påskeøen" udgivet af Cultours - "D-Dag" udgivet af Cultours i kommission hos Klim - "Provence" udgivet af Lise Malling Olsen og Torsten Granov¤i kommission hos Klim - "En bog om trøfler" udgivet af Cultours

Bøger skrevet af Torsten Granov

Der er ni tilgængelige bøger af Torsten Granov hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Granovs bøger kommer i forskellige formater. Granovs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Torsten Granovs "Påskeøen"

Hos Bog & idé er "Påskeøen" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Cultours, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"En bog om trøfler" af Torsten Granov

Det er muligt at købe Torsten Granovs "En bog om trøfler" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Cultours, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Torsten Granov