Bog & idéTove Klausen

Bøger skrevet af Tove Klausen

Læs mere om Tove Klausen
1 produkter
1 produkter
Stilladsering - en pædagogisk metafor
Stilladsering - en pædagogisk metaforJens Rasmussen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Stilladsering - en pædagogisk metafor

Mere om Tove Klausen

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger af Tove Klausen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Klausen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stilladsering - en pædagogisk metafor" i serien "Pædagogik til tiden" udgivet af Klim - "Kognitionspsykologi" i serien "Unge Pædagogers serie" udgivet af Unge Pædagoger

Tove Klausens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Tove Klausen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun finde Klausens bøger som hæftet. Tove Klausen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tove Klausens "Stilladsering - en pædagogisk metafor"

Det er muligt at købe Tove Klausens "Stilladsering - en pædagogisk metafor" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Klausens serie "Pædagogik til tiden". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Tove Klausen "Kognitionspsykologi"

Det er muligt at købe Tove Klausens "Kognitionspsykologi" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Klausens serie "Unge Pædagogers serie". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Unge Pædagoger.
Detaljer
Fulde navn:
Tove Klausen