Bog & idéTove Thagaard

Bøger skrevet af Tove Thagaard

Læs mere om Tove Thagaard
1 produkter
1 produkter
Systematik og indlevelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Systematik og indlevelseTove Thagaard
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Systematik og indlevelse

Mere om Tove Thagaard

Hvis du er på jagt efter en bog af Tove Thagaard, kan du købe et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Thagaards nyeste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Tove Thagaards bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Systematikk og innlevelse : en innføring i kvalitative metoder" udgivet af Fagbokforlaget - "Systematik og indlevelse" udgivet af Akademisk Forlag

Tove Thagaards bøger

Tove Thagaard har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Thagaards bøger fås bare som hæftet. Thagaards bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Tove Thagaards "Systematikk og innlevelse : en innføring i kvalitative metoder"

Hos Bog & idé er "Systematikk og innlevelse : en innføring i kvalitative metoder" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Fagbokforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Systematik og indlevelse" af Tove Thagaard

"Systematik og indlevelse" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Tove Thagaard