Bog & idéTrille Frodelund Lykke

Bøger skrevet af Trille Frodelund Lykke

Læs mere om Trille Frodelund Lykke
4 produkter
4 produkter
MUS-samtalen
BOEGERTILSTAERKPRIS
MUS-samtalenTrille Frodelund Lykke
314,96 DKK
Hæftet
(1)
MUS-samtalen
Hybrid ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hybrid ledelseHanne V. Moltke
251,96 DKK
Hæftet
(1)
Hybrid ledelse
Ledelse efter fyringer
Ledelse efter fyringerTrille Frodelund Lykke
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse efter fyringer
MUS-samtalen
MUS-samtalenTrille Frodelund Lykke
269,95 DKK
EBOG
(1)
MUS-samtalen

Mere om Trille Frodelund Lykke

Trille Frodelund Lykke har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Lykke.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "MUS-samtalen" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "MUS-samtalen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Ledelse efter fyringer " i serien "Psykologi på arbejde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Trille Frodelund Lykke

Du kan finde tre bøger af Trille Frodelund Lykke her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Lykkes bøger fås i udvalgte formater. Trille Frodelund Lykke bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Trille Frodelund Lykkes "MUS-samtalen"

"MUS-samtalen" er tilgængelig online som ebog. "MUS-samtalen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Lykkes serie "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Trille Frodelund Lykke "MUS-samtalen"

"MUS-samtalen" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Trille Frodelund Lykke