Bog & idéTrille

Bøger skrevet af Trille

Læs mere om Trille
1 produkter
1 produkter
Amulet Magasin 2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Amulet Magasin 2Isha Neman
124,46 DKK
Paperback
(0)
Amulet Magasin 2

Mere om Trille

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Trille. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder -s seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amulet Magasin 2" udgivet af Forlaget Amulet - "Ledelse i Morgen, Nr. 4 Januar 2021" udgivet af Dafolo A/S - "MUS-samtalen " i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "MUS-samtalen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Det sidste kapitel" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Sol, sand og safirer " i serien "Thomas og Tim" udgivet af DR, Børne- og Ungdomsafdelingen - "Ledelse efter fyringer" i serien "Psykologi på arbejde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Altid har jeg længsel" udgivet af Gyldendal - "Altid har jeg længsel" udgivet af Gyldendal - "Kaj og vejen" udgivet af Drama - "Kaj og vejen, noder" udgivet af Drama - "Altid har jeg længsel" udgivet af Gyldendal

Mere om Trilles bøger

Der er 12 tilgængelige bogudgivelser af Trille hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan bestille Trille bøger i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra - opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Trilles "Amulet Magasin 2"

Hos Bog & idé er "Amulet Magasin 2" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Amulet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Ledelse i Morgen, Nr. 4 Januar 2021" af Trille

Hos Bog & idé er "Ledelse i Morgen, Nr. 4 Januar 2021" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Ledelse i Morgen, Nr. 4 Januar 2021" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Dafolo A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Trille