Bog & idéTrine Borgen Holm

Bøger skrevet af Trine Borgen Holm

Læs mere om Trine Borgen Holm
3 produkter
3 produkter
Turbo, Ligninger
Turbo, LigningerTrine Borgen Holm
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Turbo, Ligninger
Turbo, Geometriske figurer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Turbo, Geometriske figurerTrine Borgen Holm
62,96 DKK
Hæftet
(0)
Turbo, Geometriske figurer
Turbo, Bogstaver i matematik
Turbo, Bogstaver i matematikTrine Borgen Holm
69,95 DKK
Hæftet
(0)
Turbo, Bogstaver i matematik

Mere om Trine Borgen Holm

Der findes forskellige bøger skrevet af Trine Borgen Holm online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Holms bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turbo, Geometriske figurer" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Ligninger" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Bogstaver i matematik " i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Regnehierarkiet" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Måleenheder" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Regningsarter" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Procent" i serien "Turbo" udgivet af Alinea - "Turbo, Brøker" i serien "Turbo" udgivet af Alinea

Mere om Trine Borgen Holms bøger

Der er otte tilgængelige bøger af Trine Borgen Holm hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Holms bøger kommer blot som -. Bøgerne af Holm er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Alinea.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Trine Borgen Holms "Turbo, Geometriske figurer"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Holm, kan du godt glæde dig. Bogen er med i Holms serie "Turbo". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.

"Turbo, Ligninger" af Trine Borgen Holm

Dette er en også en skøn bog fra Holm, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er med i Holms serie "Turbo". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Borgen Holm