Bog & idéTrine Christensen

Bøger skrevet af Trine Christensen

Læs mere om Trine Christensen
3 produkter
3 produkter
Kvindsmod
KvindsmodTrine Christensen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Kvindsmod
Kvindsmod
KvindsmodTrine Christensen
169,95 DKK
EBOG
(0)
Kvindsmod
Kvindsmod
KvindsmodTrine Christensen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Kvindsmod

Mere om Trine Christensen

Der findes forskellige bøger fra Trine Christensen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Christensen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Trine Christensens bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kræftsygepleje" udgivet af Gyldendal - "Saving Elizabeth" udgivet af Onatart.com

Bøger af Trine Christensen

Der er to tilgængelige bøger af Trine Christensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Christensens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Trine Christensens "Kræftsygepleje"

"Kræftsygepleje" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Saving Elizabeth" af Trine Christensen

Hos Bog & idé er "Saving Elizabeth" tilgængelig som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Saving Elizabeth" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Onatart.com.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Christensen