Bog & idéTrine Eger Nielsen

Bøger skrevet af Trine Eger Nielsen

Læs mere om Trine Eger Nielsen
2 produkter
2 produkter
Around the world with my knitting needles
Around the world with my knitting needlesTrine Eger Nielsen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Around the world with my knitting needles
Around the world with my knittingneedles
Around the world with my knittingneedlesTrine Eger Nielsen
239,95 DKK
Paperback
(0)
Around the world with my knittingneedles

Mere om Trine Eger Nielsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Trine Eger Nielsen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Nielsen.
Bøgerne fra Trine Eger Nielsen tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Around the world with my knitting needles" udgivet af Saxo Publish - "Jorden rundt med mine strikkepinde" udgivet af Saxo Publish

Mere om Trine Eger Nielsens bøger

Du kan bestille to bøger af Trine Eger Nielsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Trine Eger Nielsen bøger i samtlige formater. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Saxo Publish.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Trine Eger Nielsens "Around the world with my knitting needles"

Hos Bog & idé er "Around the world with my knitting needles" tilgængelig som ebog. "Around the world with my knitting needles" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Saxo Publish.

Trine Eger Nielsen "Jorden rundt med mine strikkepinde"

"Jorden rundt med mine strikkepinde" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saxo Publish.
Detaljer
Fulde navn:
Trine Eger Nielsen